RÓLUNK
 

A megfelelő burkolat megtalálása és kiválasztása nem megy egyik napról a másikra, különösen akkor, ha az udvarra, a teraszra, a garázsbejáró elé vagy egyéb külső térbe keressük a legjobb megoldást. Az időjárási kitettség miatt a kültéri burkolatok esetében körültekintőbbnek kell lennünk, mielőtt döntést hozunk, hiszen nem szeretnénk, ha a felület:

► felfagyna és repedezne
► elszíneződne a csapadéktól vagy a mohától
► nehéz lenne a takarítása
► gazosodna
► megállna rajta a víz

13 éve működő építőanyag kereskedésünkben térkövek és kültéri burkolatok széles választékát kínáljuk és ez idő alatt kitapasztaltuk valamennyi anyag hátrányát és előnyét. Hiszünk abban, hogy az esztétikum a kertépítésben és a teraszok kialakításában is kiemelt szereppel bír. A magas minőség azonban nem csak a külsőségek miatt fontos, hanem azért is, mert az extra kvalitású burkolatokat akár évtizedekig használhatjuk úgy, hogy az alapvető tisztításon túl nem lesz rá gondunk.

  

Legyél a szakember magad, alkosd meg saját kerted!

Az új generációs, 2 cm burkolatok jóval nagyobb méretűek, mint a hagyományos térkövek, ami azt is jelenti, hogy – bár a súlyuk nem csekély, ezért a munka nem könnyített –   de viszonylag gyorsan lehet velük kialakítani látványos méretű kültereket.  Akár szakember közreműködése nélkül. Mivel a 2 cm teraszburkolatok éppen a súlyukból adódóan önhordóak, ezért ragasztó nélkül is lerakhatók. Ha nincs ragasztás, az azt is jelenti, hogy egy ügyeskezű házigazda saját kezével is megépítheti a kerti kiülőt, romantikus tipegőket rakhat le a fűbe vagy megnagyobbíthatja, bővítheti a meglévő teraszt. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek hasznos információkkal, a rétegrend kialakítását könnyítő szakmai háttéranyaggal és ha kell szakembert is ajánlanak. 

 

 

Segédanyag, szerszám, kiegészítő – minden egy helyen

Webshopunkban minden szükséges kiegészítő megtalálható, ami ahhoz kell, hogy a kerti térkövezés folyamata zökkenőmentes legyen. A 2 cm-es teraszburkolatokat gyakran építik rá olyan műanyag, szintezőtalpakból kialakított alapozó rendszerre, amelynek egész sor előnye van és ezek közül csak az egyik, hogy ezekkel az állítható talpakkal kiegyenlíthetjük az aljzat egyenetlenségeit és teljesen vízszintes felületet hozhatunk létre.

 

Feltöltött raktár, gyors szállítás

Raktárkészletünket mindig feltöltve tartjuk, hogy ne kelljen sokat várnod a megrendelt burkolatra, hanem rövid időn belül belevághass a terasz burkolásába, a kert rendezésébe. A megrendelt burkolatot és kiegészítőt kérheted házhozszállítással, de személyesen átveheted nálunk siófoki kereskedésünkben.

 

 

A virtuális téren túl, a valóságban is válogathatsz nálunk

Mivel a Balaton-partján, Siófokon vagyunk, ami népszerű úti cél, ezért azt is gondolhatjuk, hogy kiruccansz errefelé. Ha így van, a webshopban megtalálható termékek egy részét megnézheted, megtapinthatod, kipróbálhatod bemutatókertünkben, ami egészen valóságos.

 

 

Cégünkről


A Sióház Centrum Kft. 2009-ben alakult vállalkozás, fő tevékenységünk építőanyag kis- és nagykereskedelem. A terasz-burkolat.hu webáruházban a teraszok burkolásához használható hagyományos és 20 mm anyagvastagságú kültéri burkolatok széles kínálatát kínáljuk. A burkolatok mellett a burkoláshoz használt kiegészítő termékek, így különböző burkolási segédanyagok valamint a burkolási munkálatokat segítő szerszámok is megtalálhatók.

Kereskedésünk termékkörében (a webshopban megtalálható termékeken túl) több mint 80 gyártó kínálata található meg. Építőanyag kínálatunk a szerkezeti házépítésekhez szükséges anyagok teljes körét átöleli, míg fürdőszobaszalonunkban a legkiválóbb olasz csempegyártók termékeit, szaniterek és kiegészítők széles választékát kínáljuk.